شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اعلامیه داعش درباره آغاز دوباره حملات تروریستی در خاک اروپا

گروه تروریستی داعش در اطلاعیه‌ای از هواداران خود خواست از فرصت جنگ اوکراین، که آن را جنگ صلیبی‌ها با یکدیگر خوانده، برای انجام حملات تروریستی در خاک اروپا استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۲۹۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، گروه تروریستی-تکفیری داعش روز یک شنبه در اطلاعیه‌ای کم سابقه طی چند سال اخیر اعلام کرد که انتقام مرگ سرکرده سابق خود را خواهد گرفت و از طرفداران خود خواست از فرصت جنگ اوکراین برای انجام حملات در اروپا استفاده کنند.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، در پیامی صوتی منتسب به این گروه که در پیام رسان تلگرام منتشر شده، آمده است: «ما با اتکال به خدا یک مبارزه برای انتقام از مرگ «ابو ابراهیم القریشی» و سخنگوی سابق این گروه را اعلام می‌کنیم.

«ابو عمر المهاجر» سخنگوی جدید این گروه تروریستی در این اطلاعیه از هواداران داعش خواسته از فرصت جدید به دست آمده بعد از حمله روسیه به اوکراین (که از آن به عنوان جنگ صلیبیون با یکدیگر یاد کرده است) استفاده کنند و حملات در اروپا را از سربگیرند.

کاخ سفید و مقامات دفاعی آمریکا در فوریه ۲۰۲۱ اعلام کردند که سرکرده سابق داعش در جریان یک حمله آمریکا در غرب سوریه کشته شده است.

در ماه مارس همان سال داعش مرگ سرکرده خود را به همراه سخنگوی این گروه تروریستی تایید و «ابوحسن الهاشمی القریشی» را به عنوان سرکرده جدید خود معرفی کرد.

ابوحسن الهاشمی سومین سرکرده گروه تروریستی داعش از زمان پیدایش آن است و اطلاعات کمی درباره وی وجود دارد.

گروه تروریستی داعش در زمانی که کنترل بخش‌هایی از عراق و سوریه را در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ در کنترل خود داشت حملات زیادی را در خاک اروپا طراحی و اجرا کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر